События RSS

3 ноября 2017, 09:14 АПК-Информ: овощи & фрукты

Запрошуємо до участі в конференції «Сучасна переробка ягід та фруктів»

 

Асоціація «Ягідництво України» має честь запросити вас прийняти участь у  конференції «Сучасна переробка ягід та фруктів», що відбудеться 24 листопада 2017 р. в КиївЕкспоПлаза (вул. Салютна, 2, Київ) в рамках Ukrainian Food Expo.

Головне завдання цієї події  – сприяння формуванню в Україні сучасної переробки світового рівня. І це не тільки технології, це певні підходи та мислення на глобальному рівні та знання своїх клієнтів.

Подія є унікальною своїми спікерами – професіоналами з великим керівним  досвідом в переробці фруктів та ягід на міжнародному рівні. Вони допоможуть зрозуміти, чим відрізняються підходи міжнародних компаній до виробництва та ринків, як можна співпрацювати та конкурувати з міжнародними компаніями на ринках світу.

Серед спікерів будуть Павло Рудась, колишній генеральний директор компанії Agrana у Східній Євпропі та СНД, Олександр Агатов, співзасновник брендингової агенції Rocklin, маркетолог з 20-річним досвідом на ринках Європи, СНД та Близького Сходу, Кухтіна Ірина, колишній директор із закупівель компанії Danone, яка понад 8 років працює на ринках фруктів Європи, Америк та Азії та інші професіонали, що знають нашу специфіку, але багато років працювали в великому міжнародному бізнесі на керівних посадах.

Всі оновлення на сторінці  Ukrainian Berries Association

Та на сторінці Facebook https://www.facebook.com/uaberries

 

Для реєстрації на конференцію просимо  заповнити анкету учасника.

Вартість участі - 3000 грн. з людини. Для членів асоціації "Ягідництво України" знижки.

 

Пропонуємо вам ознайомитись з попередньою програмою конференції.

 

За довідками звертатися по телефону: + 380 67 487 37 49 
та за електронною адресою: [email protected].

 

Чекаємо на вас в Києві.

Асоціація «Ягідництво України»

 

 

03150, м. Київ, вул. Ямська, 72, оф. 201

+380 44 561 61 62

+380 67 487 37 40

+380 50 383 07 15

www.uaberries.com.ua

 

Обсудить в форуме
Материалы по теме