События RSS

21 августа 2018, 11:12 АПК-Информ: овощи & фрукты

«Мільйон із гектара» 27 вересня у Кропивницькому – реєстрація розпочалась

Розпочалася реєстрація учасників четвертої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара», повідомляє організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Нагадуємо, що, враховуючи велику зацікавленість агровиробників у цій конференції, організатори вирішили провести наступну подію вже 27 вересня у м. Кропивницький, в рамках однієї з наймасштабніших агропромислових виставок України – «AgroExpo».

Відсьогодні на сайті події розміщені попередня програма конференції, офіційні умови участі, інформація щодо рекламних та спонсорських можливостей та заявка на участь.

Ідея конференції: надати виробникам сільськогосподарської продукції максимально широкий спектр інформації про можливості диверсифікації свого виробництва через нішеві напрямки на мінімальній площі та з максимальною маржинальністю.

Основна тематика: нішеві зернобобові, олійні, плодові, ягідні, овочеві культури, грибівництво, лікарські трави, розведення кроликів, кіз, свійської птиці, равликів, бджільництво, зелений туризм, органічне виробництво тощо.

Особливості програми: повна відсутність рекламних доповідей (100% презентацій – інвестиційні та технологічні від експертів-практиків).

Учасники конференції: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному виробники зернових, олійних, технічних і плодоовочевих культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво або ж розпочати його на мінімальній площі).

Ключові організаційні моменти:

- для виробників сільськогосподарських культур передбачений пільговий реєстраційний внесок;

- заявки на участь у конференції будуть прийматися до 23 вересня включно.

Партнером конференції традиційно виступить ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та FАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Більш докладна інформація про подію опублікована на офіційному сайті організаторів www.fruit-inform.com

З питаннями щодо конференції звертайтесь, будь ласка, до організаційного комітету.

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

Євген Кузін: +380 96 5836323, [email protected]

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

Обсудить в форуме