События RSS

21 августа 2018, 11:01 АПК-Информ: овощи & фрукты

Конференція «Прибуткове зберігання в нових ринкових умовах» - 7 вересня, м. Каховка

Сьогодні на плодоовочевому ринку перевагу буде мати той, хто диверсифікує культури та створює додаткову вартість продукції. Тільки комплексний підхід від виробництва до реалізації може попередити ризики та зробити агробізнес прибутковим.

Зберігання врожаю – важлива складова в плодоовочевому бізнесі. Від вмілого поєднання технологій, обліку та фінансів можна мати конкурентну перевагу.

Як зберігати плодоовочеву продукцію, чи є в цьому економічний сенс, як його розрахувати? Яка мета зберігання: мати більший прибуток, зберегти продукцію чи врятувати врожай? Хто в Україні займається довгостроковим зберіганням, які вимоги до процесу зберігання, його вартість та строки?

Мета конференції - надати практичну інформацію від лідерів ринку про зберігання плодоовочевої продукції як процес, що може створювати для фермерів додаткові можливості.

Відповіді на ці питання отримайте на конференції «Прибуткове зберігання в нових ринкових умовах», яка відбудеться 7 вересня в м. Каховка Херсонської області на базі ТОВ «Грін Тім». Деталі про захід http://hozt.tilda.ws/storage

Структура програми:

  1. Основна мета зберігання. Досвід та аналітика ТОВ «Грін Тім». - Етапи підготовки овочів для тривалого зберігання від поля до сховища. - Технологія зберігання овочів борщової групи. - Калькуляція процесу та аналітика.
  2. Ефективні технології та сучасне обладнання для процесу зберігання.- Основні помилки при проектуванні, будівництві та експлуатації холодильного обладнання. - Системи активної вентиляції та холодопостачання для тривалого зберігання овочів.- Новітні технології зберігання фруктів та овочів. - Коректно підібране обладнання - запорука успішного зберігання.
  3. Джерела фінансування та інвестицій для аграріїв.

ГО «Земля Таврії» прагне дати не тільки корисну інформацію, а й практичний досвід лідерів ринку, створити майданчик для співпраці та обговорення актуальних питань. Саме тому партнером нашого заходу є ТОВ «Грін Тім» - провідне підприємство з виробництва, переробки та зберігання овочевої продукції. Всі учасники заходу матимуть унікальну можливість відвідати одне з найбільших сховищ в Україні, послухати практичні поради фахівців ТОВ «Грін Тім». Також запланована екскурсія до складських приміщень, лабораторії та ліній післяврожайної доробки продукції.

Спікери:

Олександр Синюк, голова ГО «Земля Таврії»

Віктор Руденко, агроном ТОВ «Дніпровська перлина»

Наталя Карасевич, спеціаліст з ефективності ТОВ «Грін Тім»

Павло Булгаков, замдиректора, головний спеціаліст зі зберігання ТОВ «Терра Юкрейн»

Владислав Пермінов, спеціаліст ТОВ «Мас-системз»

Владислав Медвідь, спеціаліст ТОВ «ІТІ Агро» («Сторекс»)

Олександр Шейко, спеціаліст ТОВ «4 стихії»

Захід організований ГО «Земля Таврії» за підтримки Проекту UHBDP.

Обсудить в форуме