События RSS

30 августа 2018, 10:47 АПК-Информ: овощи & фрукты

Менше місяця до старту національної конференції «Мільйон із гектара»

Четверта аграрна конференція «Мільйон із гектара» розпочне свою роботу менш ніж за місяць, повідомляє організатор, проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Захід відбудеться 27 вересня у м. Кропивницький в рамках виставки «AgroExpo» і об’єднає представників всіх напрямків агровиробництва. Протягом дня будуть розглянуті найбільш перспективні сільськогосподарські ніші для максимально вигідного використання малих земельних ділянок.

Практики та експерти з різних сфер розкриють економічну складову різноманітних проектів для нішевого бізнесу, дадуть уяву щодо стану ринку, поділяться технологічними секретами та підходами до маркетингу. Напрямки агробізнесу, що будуть обговорюватися на конференції, можна відслідковувати онлайн – список підтверджених спікерів зараз активно поповнюється.

Очікується, що участь у конференції візьмуть понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Партнером конференції традиційно виступає ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку) та FАО (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН). Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу. Підтримку заходу надає Українська плодоовочева асоціація (УПОА) та проект East-Fruit. Генеральний медіапартнер події - проект Profihort Media.

 

З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме