События RSS

22 января 2019, 14:01 АПК-Информ: овощи & фрукты

ЄБРР надасть підтримку проведенню конференції «Мільйон із гектара» 28 лютого у Києві

Європейський банк реконструкції та розвитку надасть підтримку проведенню п’ятої національної аграрної конференції «Мільйон із гектара», яка розпочне свою роботу 28 лютого у м. Київ. Під час конференції експерти ЄБРР представлять інформацію щодо ролі банку у розвитку агробізнесу України і партнерських програм, які банк пропонує малим та середнім підприємствам, що займаються виробництвом сільськогосподарської продукції, у тому числі нішевої.

 

Ідея конференції - надати виробникам сільськогосподарської продукції максимально широкий спектр інформації про можливості диверсифікації свого виробництва через нішеві напрямки на мінімальній площі та з максимальною маржинальністю, включно з подальшою переробкою вирощеної продукції.

Основна тематика: спаржа, як експортна овочева культура України №1 в наступне десятиліття; сушена продукція в плодоовочевому сегменті ринку; плодоовочева заморозка та нішеві напрямки і культури, такі як виробництво тепличної продукції, кизилу, обліпихи та інших нішевих ягід, нішеві горіхові культури, сегмент продукції «органік», кролівництво, аквакультура, мед і т.д.

Учасники конференції: понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних і плодоовочевих культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво або ж розпочати його на малій площі).

 

Більш докладна інформація про подію опублікована на офіційному сайті організаторів: www.fruit-inform.com


 
З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:


+380 562 320795
+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]
+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме