События RSS

24 января 2019, 14:53 АПК-Информ: овощи & фрукты

Вирощування та маркетинг спаржі на конференції «Мільйон із гектара» 28 лютого в Києві

Тематика вирощування, продажів і перспектив ринку спаржі буде однією з ключових на конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 28 лютого у м. Київ, повідомляє організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Детальну інформацію щодо сучасних трендів, які панують на світовому та європейському ринках спаржі, напрямків їх розвитку та ключових гравців представить Євген Кузін, менеджер з маркетингу проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Тему правильних підходів до планування проектів з вирощування спаржі та ведення цього бізнесу розкриє у своєму майстер-класі міжнародний експерт ринку спаржі Піт Бьорскенс, представник компанії Vestjens BV, Нідерланди.

А точку зору на бізнес в умовах України, перспективи вітчизняного ринку спаржі та технологічні особливості проектів представить Петро Григор’єв, генеральний менеджер і співвласник ТОВ «Агроексперт Трейд», в презентації на тему «Вирощування спаржі в Україні: критичні помилки початківців, і як їх уникати».

Нагадуємо, що всього у конференції приймуть участь понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Партнерами конференції традиційно виступають Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) в рамках ініціативи EU4Business, Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (FAO), Українська Плодоовочева Асоціація (УПОА) та проект East-Fruit.

Заявки на участь у конференції будуть прийматися до 22 лютого включно, а більш детальна інформація щодо заходу розміщена на офіційному сайті події.

З питань щодо участі в конференції, будь ласка, звертайтеся до організаційного комітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

Обсудить в форуме