События RSS

13 июня 2019, 14:02 АПК-Информ: овощи & фрукты

Прогноз виробництва і цін на яблука на сезон-2019/20 – 14 серпня, Дніпро

Цінові та торгові очікування від нового українського яблучного сезону-2019/20 будуть ключовою темою обговорення під час дев’ятої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2019», яка розпочне свою роботу 14 серпня у м. Дніпро.

За традицією, під час ділової програми конференції буде презентований щорічний прогноз виробництва і цін на яблука в Україні від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти», який учасникам події представить Олександр Хорев, керівник проекту.

«Вже зараз є очевидним, що Україні, як і багатьом іншим європейським країнам, навряд чи вдасться повторити рекордний результат виробництва яблук 2018 р. Проте абсолютні цифри є лише однією стороною медалі», – говорить Олександр. «Саме тому у презентації прогнозу ми, як і завжди, спробуємо надати не тільки прогноз кількісних показників виробництва яблук в Україні в новому сезоні, а й якісні очікування від нового врожаю. Розвиток сегменту яблук преміум-якості, що демонструє одні з найшвидших темпів зростання в країні, буде мати прямий вплив як на цінові перспективи нового сезону. Не слід забувати і про активний розвиток нових експортних напрямків для українських яблук».

Що більш важливо, цього року до підготовки прогнозу виробництва і цін на яблука буде залучена аналітична команда Української плодоовочевої асоціації УПОА, що дозволить змістити акцент прогнозу в більш практичну площину. Ще одним результатом успішної співпраці між проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» й УПОА буде організація міжнародного торгового форуму з імпортерами яблук під час конференції.

Нагадуємо, що подія відбудеться у дводенному форматі: конференційні сесії 14 серпня та практичний бізнес-тур 15 серпня до компанії UApple. Усього в події приймуть участь більше 200 делегатів-професіоналів бізнесу з 8-10 країн світу – виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні і фінансові організації тощо.

Конференція організована проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти» за підтримки Української плодоовочевої асоціації та проекту EastFruit. Партнером конференційного бізнес-туру виступить компанія UApple, а технологічним партнером конференції – компанія «Інсолар-Холод».

Попередня програма й умови участі в події розміщені на офіційному сайті конференції: www.fruit-inform.com.

 

Усі питання щодо участі у конференції можна зясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+38 096 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме