События RSS

3 сентября 2019, 15:21 АПК-Информ: овощи & фрукты

Fresh Business Expo 2019, провідна виставка плодоовочевого бізнесу країни, запрошує експонентів та відвідувачів

Вже за три місяці розпочне свою роботу провідна виставка плодоовочевого бізнесу України – Fresh Business Expo 2019, нагадують організатори події – Nova Exhibitions BV, компанія «Місто Мрії» та проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Восьма щорічна виставка, присвячена технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої продукції, за традицією, відбудеться у найбільш комфортабельному експоцентрі України, Міжнародному Виставковому Центрі (Броварський пр-т 15, м. Київ) та у час, найбільш зручний для більшості операторів плодоовочевого ринку країни – з 3 по 5 грудня 2019 р.

Наразі свою участь у якості експонентів вже підтвердили більше 60 компаній з України, Чехії, Швеції, США, Польщі, Німеччини, Нідерландів, Кенії, Італії, Австрії та Бельгії,  які є лідерами у різних галузях плодоовочевого бізнесу:

Виставку відвідають близько 5 тис. професіоналів плодоовочевого ринку з України та інших країн світу, а у рамках її ділової програми проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», за традицією, буде організовувати вже шістнадцяту міжнародну конференцію «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!» та дев’ятий міжнародний торговий форум за участю понад 30 байєрів свіжих овочів і фруктів з України, ЄС, Близького Сходу та Південно-Східної Азії.

Актуальний план виставки Fresh Business Expo 2019 розміщений на сайті події, а заявку на участь у якості експонента можна подати, звернувшись до організаторів виставки.

Реєстрація відвідувачів вже відкрита, і Ви можете заздалегідь отримати вхідний квиток на виставку Fresh Business Expo 2019 за посиланням.

За більш детальною інформацією щодо участі у якості експонента, а також для окремої реєстрації у конференції та торговому форумі звертайтесь, будь ласка, до проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

+380 562 320795

Олександр Хорев: +380 67 6343980, [email protected]

Євген Кузін: +380 96 5836323, [email protected]

Обсудить в форуме