События RSS

9 октября 2019, 14:43 АПК-Информ: овощи & фрукты

Огляд ринку упаковки плодоовочевої продукції в Україні. П'ять секретів успішного бізнесу

Як вже повідомлялося раніше, головні акценти цьогорічної міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!», яка відбудеться 3-5 грудня у м. Київ (МВЦ, у рамках виставки Fresh Business Expo), будуть зорієнтовані на питаннях експорту овочів, фруктів та ягід з України. Сам експорт складається з певної кількості важливих ланцюгів, де одне з провідних місць займає упаковка.

Так, гофротара впевнено зарекомендувала себе як основний вид упаковки для плодоовочевої продукції. Але ящик – це ще далеко не вирішення питання, а повний комплекс пакування того чи іншого продукту складається з п’яти основних та двох додаткових елементів, а саме з: гофроящика, піддону, осередків, куточків, плівки та додаткових, саше та скотчу.

Детальний огляд ринку в Україні усіх вище згаданих елементів упаковки у рамках ділової програми конференції зробить експерт ринку упаковки - Олександр Анісімов.

Організатори конференції вирішили детально зосередитися на питанні ринку упаковки з двох основних причин. В першу чергу, через те, що на сьогоднішній день більшість компонентів упаковки, а саме: плівка, осередки, саше та куточки, в основному, є продуктами іноземного виробництва таких країн, як Ізраїль, Туреччина, Іспанія та Китай, і  в Україні виробництво цих складових дуже незначне. Більш того, в Україні на сьогоднішній день практично жодна компанія не в змозі одночасно надати виробнику увесь комплекс компонентів пакування.

У цілому, дводенна ділова програма конференції буде насичена самими актуальними ринковими, технологічними та маркетинговими презентаціями, які будуть представлені провідними представниками плодоовочевого бізнесу України та інших держав.

 

Основні організаційні моменти:

 

З усіх питань щодо конференції, будь ласка, звертайтеся до оргкомітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 67 6343980 – Олександр Хорев,   [email protected]

Обсудить в форуме