События RSS

15 июня 2023, 13:11 АПК-Информ: овощи & фрукты

FtradeClub Apples повертається в Дніпро 18 серпня 2023 р.

Найяскравіший сегмент українського плодоовочевого ринку знову обирає місцем зустрічі Дніпро – центр України та осередок сучасного яблучного експорту! 18 серпня компанія «Сади Дніпра» (UApple) прийме учасників чергової зустрічі FTradeClub Apples та дванадцятої щорічної конференції «Яблучний бізнес України-2023».

Незважаючи на війну, закриття портів, атаки на енергетичну інфраструктуру країни, подорожчання всіх МТР та ЗЗР, важку логістику та безліч інших негативних факторів, експорт яблук з України не припиняється та в сезоні-2022/23 досягне одного з найвищих результатів за останнє десятиріччя! Більш того, ключовими напрямками збуту для яблук з України й досі залишаються преміальні ринки Близького Сходу, ЄС, Південно-Східної Азії та Суб-Сахарної Африки!

Проєкт «АПК-Інформ: овочі та фрукти» пропонує усім дотичним до стрімкого розвитку яблучного сектору країни зібратися на унікальну зустріч лідерів фруктового бізнесу України в рамках наступної програми:

В конференції приймуть участь близько 150 делегатів-представників компаній, що займаються виробництвом, продажом, закупівлею та експортом яблук, інвестиційних фондів, роздрібних мереж, постачальників технологій та устаткування для яблучного бізнесу тощо.

Реєстрація на участь у події розпочалась й для виробників діють спеціальні умови участі!

 

З питань участі звертайтесь до представників проєкту

«АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Олександр Хорев, +380676343980, [email protected]

Євген Кузін, +380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме