События RSS

22 июня 2023, 13:00 АПК-Информ: овощи & фрукты

UApple – партнер конференції FtradeClub Apples 2023

Компанія «Сади Дніпра» (UApple) виступить партнером чергової зустрічі FTradeClub Apples та дванадцятої щорічної конференції «Яблучний бізнес України-2023», яка відбудеться 18 серпня 2023 року у м. Дніпро.

Сертифікована компанія «Сади Дніпра» - без перебільшення є одними з головних гравців яблучного бізнесу України, не тільки в питаннях вирощування, а й у процесах доробки, зберігання та продажів продукції на внутрішньому та зовнішніх ринках. Головне – всі учасники конференції 18 серпня не тільки почують найсвіжішу аналітику яблучного ринку України, прогноз розвитку ситуації у секторі на наступний сезон, а зможуть і на практиці ознайомитися з усіма виробничими процесами компанії UApple.

У рамках практичного туру по компанії UApple учасники події ознайомляться з:

- інтенсивним яблучним садом на площі 114 Га;

- насадженнями груші на площі 34 Га;

- анти-градовою технологією;

- системою іригації;

- технічним парком господарства;

- центром доробки та пакування продукції;

- сучасними камерами довгострокового зберігання;

- центром зберігання та сортуванням посадкового матеріалу тощо.

Важливий момент – практичний тур по компанії будуть супроводжувати провідні агрономи й технологи компанії Сади Дніпра, що дозволить всім учасникам отримати відповіді безпосередньо від професіоналів своєї справи.

В конференції приймуть участь близько 150 делегатів-представників компаній, що займаються виробництвом, продажом, закупівлею та експортом яблук, інвестиційних фондів, роздрібних мереж, постачальників технологій та устаткування для яблучного бізнесу тощо.

Реєстрація на участь у події продовжується й для виробників діють спеціальні умови участі! Заповнити форму на участь можна на офіційному сайті конференції.

 

З питань участі звертайтесь до представників проєкту «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Олександр Хорев, +380676343980, [email protected]

Євген Кузін, +380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме