Агроновости RSS

14 ноября 2019, 15:08 АПК-Информ: овощи & фрукты

Ягідний бізнес в Україні – інвестиції, експорт, переробка

Ягідний бізнес демонструє в Україні шалені темпи розвитку, як у плані запуску нових проектів, так і в загальному сегменті плодоовочевого експорту. А отже, його перспективи не могли бути проігноровані програмою шістнадцятої щорічної міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!», наголошує проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор події.

 

Так, свою точку зору на інвестиційну привабливість ягідного бізнесу України представить Євгеній Харлан, директор зі стратегії та розвитку ТОВ «Нікдарія» (TM iBerry). Акцент презентації буде ставитись на успішному досвіді проекту з вирощування ягід на основі впровадження високих технологій та передових підходів до профільного бізнесу.

Місце України на світовій ягідній арені та перспективи розвитку експорту будуть головними тезами презентації Ірини Кухтіної, президента Асоціації «Ягідництво України», а у ході доповіді спробуємо дійти висновку, наскільки значним є вплив гравців українського ринку, і чого чекати від майбутніх ягідних сезонів як в Україні, так і поза її межами.

Погляд переробника на український ягідний сектор розкриє Юрій Біліченко, директор ТОВ «Роздольне», презентація якого буде стосуватись двох ключових питань сегменту заморозки ягід: вигідна для обох сторін співпраця переробника з виробником свіжих ягід та розвиток експорту замороженої плодоовочевої продукції.

 

Нагадуємо, що пленарна частина конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!» відбудеться 3-4 грудня, а вже 5 грудня вона отримає продовження у вигляді дев’ятого Торгового форуму, який стане майданчиком для переговорів з провідними рітейлерами та іноземними байєрами.

 

Основні організаційні моменти:

 

З усіх питань щодо конференції, будь ласка, звертайтеся до оргкомітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько,  [email protected]

Обсудить в форуме