Агроновости RSS

28 ноября 2019, 12:26 АПК-Информ: овощи & фрукты

Саме виробники – основна аудиторія конференції «Овочі та фрукти України-2019»

П’ять днів залишилось до початку наймасштабнішої події у плодоовочевому секторі України, повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Вже 3 грудня розпочне свою роботу шістнадцята щорічна міжнародна конференція «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!», яка проводиться у поєднанні з Fresh Business Expo, єдиною в Україні спеціалізованою виставкою для професіоналів плодоовочевого бізнесу, та унікальним торговим форумом, що вже восьмий рік поспіль об’єднує більше 90% українського плодоовочевого рітейлу та провідних постачальників свіжих овочів і фруктів.

Що стосується складу учасників конференції, то на сьогоднішній день свою участь вже підтвердили більше 150 делегатів. Та якщо усі провідні постачальники технологій, обладнання та інших елементів для плодоовочевого бізнесу є експонентами й планують активну роботу з клієнтами й учасниками конференції у виставкому павільйоні, то у конференц-залі сконцентруються саме виробники овочів, фруктів, ягід і продуктів їх переробки. Цей факт підтверджується й останніми реєстраціями, які активізувалися за декілька тижнів до старту події.

До учасників конференції нещодавно приєднались такі компанії, як Овочі Станичників, Трьохізбенка, ТОВ «Перспектива», Сади Донбасу, Український Сад, Аграна Фрут Лука, Херсонський тепличний комбінат, Українська ягода, Тріада-МК, Пласт-Бокс, Солар Стальконструкція, Русбана інжинірінг Україна, Тепличний комбінат «Дніпровський», ФГ «Перспектива», Академія органічного садівництва Ekogarden, АРТІ (ТМ Артіка), ВІН'С, Володимирські сади, Престиж Фрут Компані, Фруктус Нобіліс, Фрешстарт, Агат-Південь, Аграна Фрут Україна, Вадалекс-Агро, Агроексперт Трейд, Відродження, Вітал Трейдінг, Ді Трейд Груп, Міжнародна Фінансова Корпорація, Українська горіхова асоціація, Українська плодоовочева асоціація, ФайнаBerry, С.Б. Фроузен Фудс, СОК «Широке», СП «УкрАп», Primozone, Грін Плант, Адама Україна, Зміївська овочева фабрика, Інтеровочі, Українська асоціація виробників картоплі, Українські фрукти 2016, ФруТек, Nava, Subati Group, Chlodnie KA Baranski, Блу Беррі, Гарип ПП, Дністрові сади, Житомирський картонний комбінат,  Імпак, Бюлер АГ, Прогресс, Фрігоріст, Фрукти Полісся, Грасс Авеню (TM Starberries), Грінлайн, Метро Кеш енд Кері Україна та інш.

Усього у події приймуть участь близько 200 делегатів із 8-10 країн світу. Основна частина конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!» відбудеться 3-4 грудня, а вже 5 грудня вона отримає продовження у вигляді дев’ятого Торгового форуму, що стане майданчиком для переговорів з провідними рітейлерами та іноземними байєрами.

 

Заявки на участь у конференції будуть прийматися до 29 листопада включно, тобто залишилось лише 2 дні, щоб приєднатися до учасників провідної події плодоовочевого бізнесу України.

 

З усіх питань щодо конференції, будь ласка, звертайтеся до оргкомітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько,  [email protected]

Обсудить в форуме