Наши новости RSS

6 августа 2018, 14:24 АПК-Информ: овощи & фрукты

Четверта національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» 27 вересня у рамках виставки AgroExpo, м. Кропивницький

Львів, Дніпро та Запоріжжя передають естафету проведення національної аграрної конференції «Мільйон із гектара» місту Кропивницький. Відсьогодні організатор події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» – приймає попередні заявки на участь у конференції, яка відбудеться 27 вересня.

Враховуючи велику зацікавленість агровиробників у даній події, організатори вирішили не чекати лютого і провести наступну конференцію до кінця поточного року. У свою чергу, дату та місце проведення вересневого «Мільйона із гектара» обрано невипадково, адже саме в цей час у м. Кропивницький проходитиме одна з наймасштабніших агропромислових виставок України «AgroExpo».

Нагадуємо, що програма конференції «Мільйон із гектара» орієнтована на найперспективніші ніші агровиробництва на малих площах. Таким чином, участь у події цікавить і малих виробників з обмеженим доступом до земельних ресурсів, і великі аграрні компанії, які все частіше звертають увагу на можливості диверсифікації структури свого виробництва. Подія у Кропивницькому не буде винятком, і до уваги фермерів та інвесторів спікери-практики представлять широкий спектр напрямків ефективного виробництва на невеликих площах.

До основних тем конференції можна віднести вирощування нішевих плодово-ягідних і зернобобових культур, горіхів та овочів. Крім цього, будуть представлені економічні переваги проектів із розведення равликів, вирощування грибів, лікарських трав, розведення кіз та свійської птиці. Увагу також буде приділено питанням професійного бджільництва, вирощування квітів, кролівництва та аквакультури. Традиційно будуть розкриті питання зеленого туризму й органічного агровиробництва.

Очікується, що участь у конференції візьмуть понад 200 професіоналів і новачків сільськогосподарського бізнесу (в основному, виробники зернових, олійних, технічних, овочевих і плодових культур, які бажають диверсифікувати своє виробництво).

Партнерами конференції традиційно виступлять Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН. Захід відбувається в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

Більш докладну інформацію про подію буде опубліковано на офіційному сайті організаторів www.fruit-inform.com, а для того щоб подати попередню заявку на учать, необхідно зв’язатися з проектом «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Євген Кузін, моб.: +380 96 5836323; т/ф: +380 562 320795 (дод. 304); [email protected]

Олександр Хорев, моб.: +380 67 6343980; т/ф: +380 562 320795 (дод. 300); [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме