Наши новости RSS

9 августа 2018, 13:47 АПК-Информ: овощи & фрукты

Технології для яблучного бізнесу на конференції в Кам’янець-Подільському 16-17 серпня

У рамках технологічних презентацій, міні-експозиції та практичного бізнес-туру під час роботи восьмої міжнародної конференції «Яблучний бізнес України-2018» виробники яблук зможуть ознайомитися з повним спектром технологій для яблучного бізнесу від «А» до «Я», нагадує проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор події.

Станом на сьогодні свою участь у конференції підтвердили постачальники таких технологічних елементів сучасного інтенсивного саду:

- саджанці яблуневих та інших плодових і горіхоплідних культур;

- засоби захисту рослин, добрива, стимулятори росту рослин;

- техніка для садівництва, її комплектуючі;

- системи поливу та фертигації;

- опорні та протиградові системи;

- обладнання для фруктосховищ;

- технології збереження якості фруктів під час зберігання;

- лінії із сортування та пакування плодів;

- пластикова багатооборотна тара, гофротара;

- технології виробництва соків прямого віджиму;

- сушіння яблук, виробництво яблучних чіпсів;

- логістичні послуги;

- автоматизація систем управління та обліку.

Нагадуємо, що захід відбудеться у традиційному дводенному форматі: конференційні сесії 16 серпня у конференц-залі готелю «Клеопатра» (м. Кам’янець-Подільський Хмельницької обл.) та практичний бізнес-тур 17 серпня, учасників якого прийме один із ключових гравців на ринку яблук регіону – група компаній VITAGRO.

Станом на сьогодні свою участь у події підтвердили компанії з України, Австрії, Білорусі, Грузії, Нідерландів, Італії, Молдови, США, Таджикистану, Узбекистану та Франції. Загалом у конференції візьмуть участь понад 220 представників яблучного бізнесу – виробники яблук (більше 60%), переробні підприємства, представники гуртової та роздрібної торгівлі, постачальники ЗЗР, МТР та устаткування, а також інвестиційні та фінансові організації тощо.

Зверніть увагу! Заявки на участь у події будуть прийматися до 10 серпня включно.

Організатор конференції – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Подія проводиться за підтримки FAO (Продовольча та сільськогосподарська організація ООН) і ЄБРР (Європейський банк реконструкції та розвитку). Технологічним партнером виступає ТОВ «Житомирський картонний комбінат». Партнер бізнес-туру конференції – група компаній VITAGRO. Партнерами заходу виступають ТОВ «Інсолар-Холод» та Українська плодоовочева асоціація УПОА. Генеральний медіапартнер події – проект Profihort Media. Спеціальний медіапартнер конференції – проект East-Fruit.

Усі питання щодо участі у конференції можна з’ясувати, звернувшись до організаторів заходу:

+380 96 5836323 – Євген Кузін, fruit.intl@fruit-inform 

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected]

+380 562 320595

Обсудить в форуме