Наши новости RSS

6 ноября 2019, 15:18 АПК-Информ: овощи & фрукты

Менше місяця до початку провідної плодоовочевої конференції

Шістнадцята міжнародна конференція «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!», яка відбудеться 3-5 грудня у м. Київ (МВЦ, у рамках виставки Fresh Business Expo), почне свою роботу менш ніж через місяць.

За традицією, у рамках ділової програми події за 2 дні будуть представлені презентації щодо усіх ключових та, що головне, актуальних питань плодоовочевої галузі в Україні від виробництва, доробки, зберігання та переробки до маркетингу, експорту й роботі з вітчизняними мережами супермаркетів.

Економіст інвестиційного центру ФАО, Андрій Ярмак, на самому початку роботи конференції проаналізує глобальні тенденції плодоовочевого ринку та місце України на світовій арені.

Більш детально про обсяги виробництва плодоовочевої продукції саме в Україні у сезоні-2019/2020 розповість Олександр Хорев, керівник проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Експерт також презентує бачення подальшого розвитку цінової ситуації у сегментах овочів борщового набору та яблук у другій половині сезону.

Однією з ключових технологічних презентацій конференції буде виступ Анатолія Богдана, виконавчого директора однієї з провідних в Україні компаній у сегменті зберігання плодоовочевої продукції - ТОВ «Інсолар-Холод».

У рамках конференції заплановані також презентації безпосередньо компаній, що займаються вирощуванням свіжої плодоовочевої продукції, щоб з перших джерел отримати найбільш актуальну інформацію щодо виробництва та збуту у цьому сегменті. Так, одну з провідних садівничих компаній України – ТОВ «Сади Дніпра» (UApple) – представлятиме Ольга Олійник, менеджер ЗЕД, яка розповість про ключові підходи як до організації виробництва, так і до торгівлі на внутрішньому та міжнародному ринках.

На сьогодні програма конференції активно поповнюється новими спікерами та буде повністю сформована до 18 листопада.

Нагадуємо, що «Овочі та фрукти України» є провідною галузевою подією, яка щорічно збирає близько 300 професіоналів плодоовочевого бізнесу в рамках триденної ділової програми.

 

Основні організаційні моменти:

 

З усіх питань щодо конференції, будь ласка, звертайтеся до оргкомітету:

+380 562 320795

+380 96 5836323 – Євген Кузін, [email protected]

+380 96 4337857 – Олександра Манько,  [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме