Наши новости RSS

6 февраля 2020, 15:35 АПК-Информ: овощи & фрукты

Мікрогрін та urban farming – Одеса, 5 березня

Вертикальне сільське господарство, city-farming та вирощування мігрогрін-культур будуть ще одними цікавинками, представленими на цьогорічній конференції «Мільйон із гектара», яка відбудеться 5 березня в Одесі.

Своїм досвідом з виробництва мікрозелені, інших зеленних культур та їстівних квітів у рамках події поділиться Іван Воробйов, засновник одеського urban-farming проекту «Зелений шеф». Зразки продукції компанії будуть також представлені у рамках експозиції крафтових продуктів протягом першого дня події.

Сегмент мікрогрін-культур наразі уособлює одразу декілька тенденцій сучасного агробізнесу. Для виробників запуск подібного проекту передбачає мінімізацію інвестицій та зайнятої площі, а саме ці фактори є каталізаторами тренду на вертикальне сільське господарство. В той же час, серед споживачів все інтенсивнішою стає мода на здорове харчування, невід’ємною складовою якого є мікрозелень та інші продукти міського фермерства. Саме тому очікується, що в Україні попит на мікрогрін-культури буде тільки зростати як у HoReCa сегменті, так і з боку супермаркетів.

Нагадуємо, що шоста національна аграрна конференція «Мільйон із гектара» відбудеться 5-6 березня в гостинній атмосфері південної столиці України – Одесі. Усього в події приймуть участь близько 250 делегатів: як професіонали аграрного бізнесу, які прагнуть диверсифікувати своє виробництво, так і фермери з нішевою продукцією, виробники крафтових продуктів, а також новачки сільського господарства, які шукають ідеї для старту.

 

Більш детальна інформація щодо конференції, її програма, умови участі та рекламні можливості розміщені на сайті події. Деталі також можна отримати на сторінці події у Facebook, у конференц-бота у Telegram або звернувшись до нас напряму:

Євген Кузін: +380 96 5836323, fruіt.іntl@fruіt-іnform.com

Олександра Манько: +380 96 4337857, [email protected]

т/ф: +380 562 320795

Обсудить в форуме
Материалы по теме