Наши новости RSS

23 ноября 2022, 12:28 АПК-Информ: овощи & фрукты

FTradeClub 2022. Реєстрація завершиться вже за тиждень. Поспішайте!

Реєстрація участі в щорічній зустрічі FTradeClub 2022 буде продовжуватися ще сім днів, до 30 листопада включно, а долучитися до учасників можна встигнути, заповнивши форму на офіційному сайті заходу.

Продовжуємо представляти спікерів конференції. Актуальну тему перспектив імпорту овочів борщового набору в Україну в поточному сезоні з точки зору лідера гуртової торгівлі представить Тетяна Попович, керівник відділу маркетингу ОРСП «Шувар».

Дискусію щодо майбутнього вертикальних ферм підтримає Тетяна Івченко, зав. лабораторії генетики, генетичних ресурсів і біотехнології Інституту овочівництва і баштанництва НААН, з темою стосовно ризиків, пов’язаних з поширенням шкідників та хвороб в умовах контрольованого виробництва.

Питання щодо можливостей фінансування та підтримки фермерів, які займаються виробництвом тепличних овочів та садівництвом, розкриють Марія Дідух та Сергій Остапець, координатор та експерт з питань впровадження програм підтримки у сільському господарстві проекту USAID «АГРО».

Нагадуємо, що ділова програма FTradeClub 2022 включатиме:

FTradeClub 2022 2 грудня в Києві (готель Mercure Kyiv Congress) від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Будемо раді з вами зустрітися, долучайтесь!

Детальна інформація щодо події розміщена на сайті. Будь ласка, зв’язуйтесь з нами напряму, якщо виникнуть будь-які запитання.

Обсудить в форуме
Материалы по теме