Наши новости RSS

21 ноября 2022, 13:44 АПК-Информ: овощи & фрукты

Нові учасники на FTradeClub 2022

2 грудня 2022 року у Києві відбудеться чергова  зустріч резидентів FTradeClub 2022, яка за традицією пройде у офлайн форматі, повідомляє проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти, організатор заходу.

На сьогоднішній день участь у конференції підтвердили наступні компанії: ТОВ «Нікдарія», Green Wave Organic, ТОВ «Сади Дніпра», ФГ «Маяки», ТОВ «Артберрі», ТОВ «Інсолар-холод», СК «Ліга Агро», Agro Marketing Agency, АШАН, МЕТРО, ОРСП «Шувар», ООН (FAO), Українська плодоовочева асоціація (УПОА), Інститут садівництва НААН України, ТОВ «Агро-Овен», ТОВ «Аграна Фрут Лука», ТОВ «Агрітема» та багато інших.

У рамках одноденної конференції будуть розкриті головні на сьогодні питання плодоовочевого сектору України. Ділова програма зустрічі буде містити як презентації провідних експертів та практиків плодоовочевого сектору, експозицію провідних постачальників МТР та технологій й В2В зустрічі виробників з гуртовими та роздрібними покупцями картоплі, овочів, фруктів і ягід.

Ділова програма FTradeClub 2022 включатиме:

FTradeClub 2022 2 грудня в Києві (готель Mercure Kyiv Congress) від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти». Будемо раді з вами зустрітися, долучайтесь!

Детальна інформація щодо події розміщена на сайті. Будь ласка, зв’язуйтесь з нами напряму по будь-яким запитанням.

Обсудить в форуме
Материалы по теме