Наши новости RSS

1 февраля 2023, 15:52 АПК-Информ: овощи & фрукты

Львів стане центром плодоовочевого бізнесу України 10 березня!

Цієї весни гостинний і завжди прекрасний Львів стане центром плодоовочевого бізнесу України, прийнявши 10 березня більше 200 учасників першої національної конференції «Плодоовочевий рух України-2023» від проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

 

Чому Львів?

З самого початку повномасштабної агресії росії саме Львів і захід України стали уособленням роботи тилу воюючої країни, зосередивши в собі торгівельні, логістичні, гуманітарні та військові хаби.

Цей самий регіон поступово перебирає на себе і провідну роль у споживчому ринку України після активної релокації населення з більш східних областей, за яким поступово почав переїжджати й бізнес.

Наразі Львів є безперечним центром української плодоовочевої торгівлі, її імпортно-експортним хабом та найбільш цікавим регіоном для релокації існуючого плодоовочевого бізнесу або його старту «з нуля».

 

Що за подія?

Львівська конференція стане рушійною подією українського плодоовочевого бізнесу та назавжди змінить його географію та підходи, надавши максимум інформації для успішної релокації у напрямку на захід.

Вже за декілька сезонів ті культури, що раніше були досить нетрадиційними для заходу України (цибуля ріпчаста, морква, сезонні овочі, кісточкові плодові культури тощо), зможуть успішно вирощуватися у відносно безпечному регіоні країни.

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти» запрошує професіоналів та новачків ринку стати піонерами українського плодоовочевого руху, відкривши для себе нові можливості бізнесу на заході країни.

 

Що у програмі?

 

Спеціальні умови участі:

Участь для починаючих та діючих сільгоспвиробників – 980 грн!

 

За усіма деталями, будь ласка, звертайтесь до проекту "АПК-Інформ: овочі та фрукти":

Олександр Хорев, +380676343980, [email protected]

Євген Кузін, +380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме