События RSS

25 сентября 2019, 15:07 АПК-Информ: овощи & фрукты

Сільпо-Фуд, Метро, Ашан, Таврія-В та ін. чекають на виробників овочів, фруктів і ягід з України

Проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти», організатор шістнадцятої міжнародної конференції «Овочі та фрукти України-2019. Експортний прорив!» (3-5 грудня, м. Київ) повідомляє про старт реєстрації на міжнародний Торговий форум – подію, що вже дев’ятий рік поспіль виступає драйвером торгівлі плодоовочевою продукцією в Україні.

За традицією, у третій день конференції та спеціалізованої виставки МВЦ перетвориться на майданчик для прямих переговорів, що об’єднають провідних байєрів свіжих овочів і фруктів (20-25 компаній) та ключових постачальників цієї продукції.

Відсьогодні буде постійно оновлюватись список байєрів, що підтвердили свою участь у події. На даний момент перелік компаній, що готові до прямих переговорів з постачальниками та виробниками свіжих овочів і фруктів, включає такі мережі супермаркетів, а також компанії-представники гуртової торгівлі, імпорту та експорту, як ТОВ «Фудмаркет» (мережі супермаркетів «Велмарт» та «Велика Кишеня»), ТОВ «Метро Кеш енд Керрі Україна» (мережа гіпермаркетів Metro), ТОВ «Таврія-В» (мережі супермаркетів «Таврія-В», «Космос»), ТОВ «Ашан Україна гіпермаркет» (мережа гіпермаркетів Auchan), мережа магазинів «Делікат», ТОВ «Сільпо-Фуд» (група компаній Fozzy), ТОВ «Торговий дім «Калинівка-Преміум», ТОВ «Вересень Плюс» (мережі магазинів «Файно Маркет», «Вересень») та компанія «Фруктус Нобіліс» з України, а також ТОВ «Фрутреал» із Білорусі.

Нагадуємо ключові організаційні моменти майбутнього Торгового форуму:

 

З питань участі у торговому форумі та запису на зустрічі, будь ласка, звертайтеся:

+380 96 4337857 – Олександра Манько, [email protected] - керівник форуму;

+380 67 6343980 – Олександр Хорев, [email protected].

Обсудить в форуме
Материалы по теме