Наши новости RSS

27 сентября 2022, 10:36 АПК-Информ: овощи & фрукты

Ексклюзивний вебінар «Картопля та овочі борщового набору в Україні: виробництво та ціни у сезоні-2022/23»

 

 

З ПИТАННЯМИ ЩОДО УЧАСТІ,
БУДЬ ЛАСКА, ЗВЕРТАЙТЕСЯ:

 
Олександр Хорев,
керівник проекту
+380 67 6343980,

Олександра Манько,
+380 96 1319287,

Євген Кузін,
+380 96 5836323,

 

  

Вебінар розпочне свою роботу 06 жовтня 2022 року об 11:00 AM за київським часом.
Організатори онлайн-події – проект «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

 

 

«Протягом багатьох років експерти й аналітики нашого проекту роблять прогноз виробництва та цін на плодоовочеву продукцію в Україні на найближчий сезон.
Цього року війна внесла суттєві корективи як у роботу плодоовочевого бізнесу, так і у інструменти отримання та обробки оперативної ринкової інформації.
Але навіть у цих умовах експерти ринку, зважуючи всі можливі зовнішні та внутрішні фактори, представлять своє бачення подій найближчого сезону на ринках основних овочевих культур в Україні», 
– коментує Олександр Хорев, керівник проекту «АПК-Інформ: овочі та фрукти».
 
 
 
 
  • Отже, основні сценарії розвитку ситуації на ринках картоплі, цибулі, моркви, буряку та капусти протягом поточного сезону на вебінарі 6 жовтня представить Євген Кузін, керівник аналітичного департаменту проекту.
  • Андрій Ярмак, економіст інвестиційного департаменту FAO, представить глобальні тенденції на світовому плодоовочевому ринку та безпосередньо у найближчих до України державах.
  • Олександр Хорев презентує можливості нового сервісу онлайн-аналітики, його функціонал та нові можливості отримання оперативної ринкової інформації. Додатково будуть анонсовані найближчі заходи проекту та аналітичні дослідження у 2022 році.
  • Також у рамках вебінару планується ще ряд виступів щодо зовнішньої торгівлі плодоовочевою продукцією в Україні в умовах війни та особливостей внутрішньої логістики між регіонами виробництва й ключовими центрами споживання.
Детальна програма буде доповнена найближчим часом.
 

 

Участь у вебінарі безкоштовна, але обов’язкова попередня реєстрація: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZElfu2hrTIuGNJEdp7yHfLqk-h-2nm-I0ze 
Лист з посиланням-запрошенням буде надіслано на e-mail за два дні до та безпосередньо у день події. 

 
Обсудить в форуме
Материалы по теме