Наши новости RSS

27 июня 2023, 14:42 АПК-Информ: овощи & фрукты

Агробізнес – це не лише кукурудза чи соя. Можливості фруктової диверсифікації

Український агробізнес, на подив багатьох, не обмежується зерновими та олійними культурами, а й включає напрямки, що здатні надати в десятки разів більше виторгу та віддачі своїм власникам!

Компанія «АПК-Інформ» запрошує усіх учасників агроринку України долучитися до провідної події фруктового бізнесу країни 18 серпня у м. Дніпро. Конференція FTrade Club Apples 2023 – це максимум інформації щодо провідного сегменту українського плодоовочевого експорту, візит до центру виробництва високоякісних яблук в країні та найкраща можливість зважити всі «за» та «проти» диверсифікації агробізнесу в поточних умовах.

Деталі про перспективи яблучного бізнесу в Україні будуть представлені відразу у декількох презентаціях від експертів плодоовочевого ринку у рамках пленарної частини події.

Андрій Ярмак, економіст інвестиційного центру FAO зробить презентацію на тему – «Чи залишаться яблука в фаворі світового фруктового бізнесу в найближчі роки»? Євген Кузін, Fruit-inform Project, розповість про яблучний сезон-2023/24 в Європі та світі й про цінові перспективи ринку яблук та концентрату. Олександр Хорев,  Fruit-inform Project, надасть інформацію про український ринок яблук в новому сезоні й озвучить попередні дані прогнозу виробництва та цін на фрукт №1.

В конференції приймуть участь близько 150 делегатів-представників компаній, що займаються виробництвом, продажом, закупівлею та експортом яблук, інвестиційних фондів, роздрібних мереж, постачальників технологій та устаткування для яблучного бізнесу тощо.

Формат події – одноденний, але буде включати у себе пленарну й практичну частину, у вигляді екскурсії по виробничим потужностям партнера заходу – компанії UApple.

Реєстрація на участь у події продовжується й для виробників діють спеціальні умови участі! Заповнити форму на участь можна на офіційному сайті конференції.

 

З питань участі звертайтесь до представників проєкту

 «АПК-Інформ: овочі та фрукти»:

Олександр Хорев, +380676343980, [email protected]

Євген Кузін, +380965836323, [email protected]

Обсудить в форуме
Материалы по теме